HP Headquarter » Games » Duelleren

De duelleerclub
Belangrijk!!!
Start voor je begint in ieder geval een keer het flash spel op, anders wordt je niet opgenomen in de database en krijg je niet de punten die je toebehoren.

Wat is het doel van het spel?
Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk duels te winnen en bovenaan de duelistenlijst te komen. De duelistenlijst houdt bij hoeveel duels je hebt gespeeld en hoeveel je daarvan hebt gewonnen, zowel duels tegen de computer als tegen andere spelers worden meegeteld. Je score telt pas mee als je meer dan 10 duels hebt uitgevochten en met behulp van een ingewikkelde formule komt daar een rating uit die je plaats op de duelistenlijst bepaalt.

Wat kan ik winnen?
De prijzen zullen worden uitgekeerd uit de reclame-inkomsten en zullen elke periode anders zijn. Het is niet mogelijk voor de duelisten om zelf te beslissen welke prijs zij krijgen en de prijzen zullen ook nooit in geld worden uitgekeerd. Aan het begin van elke periode zal de webmaster een prijs vaststellen, bestaande uit één of meerdere voorwerpen uit de HP merchandise (posters, cd's, pc-spellen etc.) ter waarde van 50% van de verwachte opbrengsten over die periode. De periodes staan op dit moment nog niet vast, omdat de reclame inkomsten op dit moment nog zo onstabiel zijn dat er onmogelijk een schatting kan worden gemaakt.

Hoe wordt mijn rating bepaald?
De formule houdt rekening met het aantal duels dat je hebt gespeeld en het percentage wat je daarvan hebt gewonnen en tegen welke spelers je hebt gewonnen en verloren. Als je de wiskundige formule wilt weten neem dan contact op met de webmaster, omdat deze er geen zin in had uit te zoeken hoe bepaalde tekentjes moesten worden verkregen in html.

Wat zijn de mogelijkheden om mezelf te versterken?
Je kan twee dingen doen om een voordeel te krijgen voor je het duel in gaat. Ten eerste door zoveel mogelijk spreuken te leren en ten tweede door je kracht, snelheid of energie te verhogen. Spreuken kunnen worden geleerd tegen betaling van de spreukentrainer met galjoenen, sikkels en knoeten. Het opwaarderen van je skills doe je met behulp van ervaringspunten die in duels worden verdiend.
Spreukentrainer en geld verdienen
Elke spreuk heeft een bepaalde waarde en naar mate de kracht en effecten toenemen vraagt de spreukentrainer meer geld om jou deze spreuk te leren. Geld verdienen kan op veel verschillende manieren:
- Posten op het forum (max. 20 punten)
- Fanfics schrijven (onbeperkt aantal maximale punten, hangt af van de lengte van het verhaal)
- Essays schrijven (onbeperkt aantal maximale punten, hangt af van de lengte van het essay)
- Uitnodigingen versturen (20 punten)
- Deelname aan wedstrijden (punten vooraf vastgesteld)
- Suggesties insturen (punten toegekend in verhouding met kwaliteit van de suggestie)
Ook zijn er enkele geheime locaties op de site waar eenmalig geld kan worden verdiend, hiervoor zul je dus veel over de site moeten surfen want ze zullen zeker goed verstopt zijn!
Alchemist en ervaringspunten
Bij de alchemist kan je voorwerpen gebruiken die je skills opwaarderen, deze worden steeds 'duurder' naarmate je skills toenemen. Ervaringspunten kunnen alleen verdiend worden in duels, voortijdig verlaten duels leveren geen ervaringspunten op, dus het is beter om een duel te verliezen dan om het spel zomaar te verlaten. Tegen de computer verdien je 50 ervaringspunten bij winst en 10 bij verlies; tegen een andere speler wordt door middel van een formule bepaald hoeveel winst en verlies respectievelijk opleveren (voor details over de formule, neem contact op met de webmaster).

Spreuken gebruiken in duels
Tijdens het dueleren kan je alleen spreuken gebruiken die je al hebt geleerd bij de spreukentrainer, alle andere spreuken zullen geen resultaat opleveren. Voor elke spreuk is ook een energielevel gespecificeerd, als je energielevel niet toereikend is zal de spreuk ook niet worden uitgevoerd. Let dus ook op bij het leren van spreuken dat de spreuk niet te veel energie kost in duels, omdat je de spreuk anders misschien niet eens zult kunnen uitvoeren.

Updates

v1.2
- nieuw duelleersysteem (turn based, gebaseerd op pokemon op de gameboy)
- automatisch inloggen

v1.1
- toetsenbordbug opgelost
- graphics verbeterd

Log nu in als je al lid bent of wordt nu lid en doe mee voor fantastische prijzen

Je browser ondersteunt geen javascript, schakel javascript in of installeer een browser die wel javascript ondersteunt om de pagina goed te kunnen bekijken