HP Headquarter » Site info

Advertenties
Voor bezoekers
Waarom die advertenties?
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is het onderhouden van een website niet gratis, tenminste als je een beetje professioneel wil zijn. Maar vanwege de toenemende belangstelling in HP Headquarter is het nodig om betere servers en later misschien ook meer webruimte aan te schaffen. Hoewel de uitgaven op dit moment nog wel te overzien zijn wordt het binnenkort toch tijd om naar een snellere server te gaan en dat is niet bepaald goedkoop, vandaar dus deze kleine advertenties.

Voor adverteerders
Kan ik ook adverteren op deze website?
Graag zelfs, natuurlijk moet het wel aansluiten op de inhoud van de pagina, het liefst iets met Harry Potter. De advertenties van Google waren niet echt mijn eerste keus, maar helaas kon ik geen adverteerders vinden die mij aanspraken. Bij Google is er gelukkig nog wel enige relevantie op de inhoud, dus dat was weer een pluspunt.

Waarom zou ik hier willen adverteren?
Met elke dag zo'n 100 bezoekers wordt de advertentie in ieder geval vaak gezien. Als u zich bovendien op de doelgroep 10-20 jaar richt dan is dit zeker een goede plek (ik ga er tenminste van uit dat de bezoekers ongeveer die leeftijd hebben). In tegenstelling tot de Google advertenties zou ik voor andere bedrijven wel de bezoekers mogen aansporen een pagina te bekijken, vooral als het iets met Harry Potter te maken heeft zal ik dat wel doen.

Hoeveel kost het om hier te adverteren?
Kleine banner op elke pagina 5 euro / maand
Grote banner onderaan de pagina 15 euro / maand
Grote banner bovenaan elke pagina 35 euro / maand
Sponsor: enige adverteerder* 60 euro / maand
* we moeten nog wel rekening houden met aflopende contracten, dus als er nog andere adverteerders zijn die al voor een afgesproken periode adverteren zullen die blijven staan

Wat zijn de richtlijnen voor adverteerders?
- Geen 18+ content
- Verkoop van Harry Potter producten (boeken, DVD's, games, actiefiguren etc.)

Contact gegevens:
e-mail: matt@hpheadquarter.com

Stuur een email voor meer informatie.
Je browser ondersteunt geen javascript, schakel javascript in of installeer een browser die wel javascript ondersteunt om de pagina goed te kunnen bekijken