HP Headquarter Forum
http://hpheadquarter.com/forum/

GBA Spellen van HP
http://hpheadquarter.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=400
Page 1 of 1

Author:  JoanneHance [ 6 May 08 16:44 ]
Post subject:  GBA Spellen van HP

Zoals ook de PCgames van HP zijn er natuurlijk ook GBA spellen. [game boy advance] De GBA is een beetje aan het verouderen dankzij de opkomst van de Nintendo DS, maar ik vermaak me nog steeds prima met de GBA.

Maar nu even over de HP games. Ik heb er zelf maar 2, en al 3 verschillende gespeeld. Ik heb zelf HP en de GvA, en HP Quidditch. Ik heb HP en de SDW ook toevallig eens gespeeld. Maar voor zover ik me kan herrinneren was die nogal vaag. Nogal oud-achtig.

Ik vind HP en de GvA wel super! Vaak ben ik opnieuw begonnen, maar heb hem nog maar 1 keer uitgespeeld. Toen was ik echt even in zo'n HP games mood. Maar op een gegeven moment begint het altijd opnieuw beginnen ook wel te vervelen. Gelukkig heb je nog wel de mini-games die je binnenhaalt tijdens de hele playgame en altijd terug kan vinden in het menu.

HP Quidditch vind ik echt helemaal super! Dit spel begint eigenlijk nooit te vervelen. Eerst moet je namelijk alle oefeningen doen. Daarna alle Schoolcups winnen. De oefenwedstrijden spelen en daarna alle WKs nog! En door alles te spelen verdien je zwerkbalkaarten, en als je ze alle 150 hebt, heb je het spel uitgespeeld. Dit is me al 1 keer gelukt, en ik ben bezig voor de 2e keer. Het is best wel moeilijk en duurt lang want je moet echt álle WK niveaus winnen en dus ook álle wedstrijden. Zo heb je de Komeet 260, Nimbus 2000, Nimbus 2001 en Vuurflits. Dat zijn behoorlijk wat wedstrijden. Je mag zelf je land kiezen voor het WK en ik koos altijd Engeland, waarom weet ik eigenlijk niet.
Op den duur werd ik steeds beter en het beste was ik altijd in scoren tíjdens de wedstrijd. Maar tijdens de snaai vangen na de wedstrijdd was ik echt prut. Het leuke is dat je de oefeningen altijd kan blijven doen en dus word je daar ook snel al weer beter in. Ik ben echt een beetje verslaafd geraakt aan HP Quidditch, dus het is zeker een aanrader!

Nu vroeg ik me af, wie heeft nog meer GBA HPgames? En heeft er nog iemand HP Quidditch of HP en de GvA? Wat vind je van de GBA HPgames? Vind je ze moeilijker dan de PCgames of juist leuker? Tell me!

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/