HP Headquarter » Forum

Forum

FAQ - Register - Login

Topsecret


Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Topsecret
PostPosted: 28 Aug 06 16:43 
Offline
1e jaars leerling
User avatar
 Profile

Joined: 28 Aug 06 16:12
Posts: 11
Location: A Dek kamer 23 RMS Titanic
haii haii

Ik ben Savan, ik lieft schrijven, en daarom heb ik ook een verhaal geschreven, Topsecret. geniet, als je wilt^^


Proloog
Terwijl de zon achter de wolken verdween en langzaam wegzakte flikkerde een voor een de straatlantaarns aan. De enige straat in Londen die niet verlicht was was de Mother Square, vanwege de verwoeste straatlantaarns. In de huizen brandde lichten, achter de ramen zag je de gele gloed die de lamp verspreidde. In een van de huizen, nummer 7, om precies te zijn, zat een meisje. Ze bladerde in een boek.
'Celine kom nu direct naar beneden' Klonk het vanuit beneden, en Celine, want zo heette dat meisje, klapte het boek dicht. Toen ze uiteindelijk beneden was keek ze een vrouw lichtelijk geïriteerd aan. 'Wat?' Beet ze de vrouw toe. 'Wat vriendelijker mag wel.' De vrouw keek haar aan door de vierkante brillenglazen die ze voor haar ogen had en tikte ongeduldig met haar nagel tegen de deurpost. 'We,' Ze keek even naar de man in de woonkamer, 'Brengen je morgen naar het station, zorg dat je om half elf klaar bent. En doe dat vest fatsoenlijk dicht.' Snauwde ze haar toe, na een blik geworpen te hebben op Celines kleding. Met een kwaad gezicht liep Celine weer naar boven. Het was al een wonder dat ze na vijf jaar persoonlijk les nu naar Zweinstein mocht. Maar dat ze haar weg brachten, dat was al helemaal niets voor hun. Celine was 16, maar kon al vele dingen voor een 16jarige heks. Ze had vijf jaar lang les gehad van haar stiefmoeder, die voor lerares Transfiguratie had gestudeerd, waar Celine trouwens een uitblinker in was.
Celine ging op haar bed liggen en pakte het boek van haar bureau. In slordige letters stond er geschreven: Foto's, topgeheim. Ze vouwde het boek weer open en een man met middellang zwart haar, hij had een lelijk liteken op zijn rechteroor. Zijn gezicht zag er bleek uit, alsof hij jaren niets had gegeten. Ze bladerde verder. Een knappe vrouw met blond haar keek haar aan van een andere foto. Ze glimlachte naar Celine, alsof ze haar mocht. Naast haar stond een man, ook hij had lang blond haar. In de armen van de vrouw zat een klein jongetje, hij had eveneens blond haar, alleen dan kort. Met een diepe zucht keek Celine naar de allerlaaste foto in haar boek, de foto die ze er zelf had ingeplakt. Ze voelde dat haar ogen vochtig werden en sloot het boek. Ze klikte het slotje goed dicht en legde het boek onder haar kussen. Celine knipte het lampje uit en legde haar hoofd op het kussen, daarna sloot ze haar ogen. Na een tijdje ging haar jachtige ademhaling over in een rustig tempo en was ze in slaap gevallen.

Image


Top
 

 Post subject:
PostPosted: 28 Aug 06 20:06 
Offline
Minister van Toverkunst
User avatar
 Profile

Joined: 23 May 06 17:52
Posts: 330
Location: Delft
Oef, wat raadselachtig... Ik begreep er nog niets van, maar dat was zeker ook de bedoeling van de proloog :P

Ben benieuwd naar het vervolg!


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
The team - Delete all board cookies - All times are UTC + 1 hour

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group cron