HP Headquarter » Films » Acteurs/Regisseurs » Matthew Lewis

Acteurs en Regisseurs
Wat korte biografieŽn en filmografieŽn mogen natuurlijk niet ontbreken. Voor uitgebreide informatie kan je beter naar IMDB.com gaan (waar een groot deel van onze info trouwens ook vandaan komt).

Matthew Lewis


Biografie
Naam
Matthew David Lewis
Geboren
27 juni 1989, Leeds
Bijnaam
Matt
Broers/Zussen
Anthony, Chris
Hobbies
PS2, computeren, tennis en badminton
Lievenlingsmuziek
Rock (Red Hot Chilli Peppers, Nirvarna, Iron Maiden & Twisted Sister)

Mini Biografie
Matt speelt Marcel Lubbermans (Neville Longbottom) in de films. Al sinds Matt 5 jaar oud was acteerde hij al. Zijn oudere broer Anthony was ook al een ecteur, dus hij treeds nu in zijn voetstappen. Hij wil later bij de Royal Air Force gaan werken of hij acteur wil blijven weet hij nog niet. Hij zit nu nog op school, St Mary's RC High School in Menston. Hij weet ook nog niet zeker of hij tot de zevende Harry Potter film blijft, zou Marcel alle boeken overleven.

Filmografie
1995 - Johnathon Taylor in 2 hr drama "Some Kind of Life" (Granada)
1995 - Davey Plessey in "Dalziel & Pascoe"
1995 - Tenant of Wildfell Hall
2000-01 - Neville Longbottom in "Harry Potter and the Philosopher's Stone"
2001-02 - Neville Longbottom in "Harry Potter and the Chamber of Secrets"
2003 - Neville Longbottom in "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban"



Je browser ondersteunt geen javascript, schakel javascript in of installeer een browser die wel javascript ondersteunt om de pagina goed te kunnen bekijken